Contact en reserveren

Voor meer informatie over appartement Bon Tata:

Stuur even een whatsapp naar:

0031 (6) 25179658 

en wij reageren direct.


Of mail naar: 

nannyscholten@hotmail.com

 

Voorwaarden

Reserveren kunt u telefonisch of schriftelijk via de mail. Na reserveren ontvangt u een per mail een schriftelijke bevestiging, waarin wij u verzoeken 50% van de reissom over te maken. Na ontvangst van uw aanbetaling is uw reservering definitief! Het resterende bedrag dient u uiterlijk 6 weken voor aankomst aan ons te voldoen. Door het betalen van de aanbetaling verklaart u zich akkoord met deze huurvoorwaarden. De huurvoorwaarden worden samen met de andere informatie aan u toegestuurd. In de bevestiging staan de gegevens zoals samen overeengekomen. Hierin wordt ook het aantal personen vermeld waarvoor gereserveerd is. Dit aantal mag zonder overleg met verhuurder niet worden overschreden.
Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot 4 weken voor aankomstdatum, u krijgt dan 25% van het totale bedrag teruggestort. Sluit voor uw eigen belang een annuleringsverzekering af, u weet nooit wat er kan gebeuren.

Over ons

Wij gaan er vanuit dat u graag wil weten met wie U te maken heeft. Ik ben Nanny Scholten en heb het appartement in 2009 gekocht. Zelf gaan we 2 à 3 keer per jaar op vakantie naar Curacao. We willen het ook graag verhuren, maar verwachten van u dat er netjes met de spullen wordt omgegaan. Voor informatie kunt u me altijd bellen.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren