Appartement

Het sfeervolle appartement Bon Tata is in augustus 2009 gebouwd en maakt deel uit van het kleinschalige Lagun Ocean Resort, dat voorzien is van een electrische poort. Weg van het massatoerisme maar met de mooiste stranden en bezienswaardigheden van Curacao binnen handbereik.

Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken. Allebei de slaapkamers hebben airco en horren. Het appartement heeft 2 badkamers met toilet, wastafel en douche, allen voorzien van warm water. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping. Alle kamers bevinden zich naast elkaar, het appartement is dus gelijkvloers. Het appartement is voorzien van horren. Wij verzoeken u in het appartement niet te roken.

Het grote balkon van 9 bij 2,70 meter is volledig overdekt en strekt zich uit over de gehele breedte van het appartement. Vanaf het balkon heeft u uitzicht op het zwembad, tuin en deels zeezicht. Op het balkon bevindt zich een mooie zithoek en hangmat.

Huurders van het appartement hebben gratis de beschikking over draadloos internet. Er is voldoende plaats om een huurauto op het terrein binnen het hek te parkeren.

Op Curacao hebben wij een vriendin die onze honneurs waarneemt. Zij is onze contactpersoon en zal u ontvangen in het appartement, meterstanden noteren en bij vertrek weer opnemen. Met vragen kunt u uiteraard ook bij haar terecht. 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam